Om os

 

 

Vi hedder Margit (1966) og Lars (1971). Vi har 2 børn, Ian (2004) og Regina (2007). Vi er ikke rygere, og der ryges absolut ikke i huset på noget tidspunkt. Vi har ingen husdyr.

 

Hvad vi har lavet før vi blev ansat i Lejre Kommunes Dagpleje oktober 2008? (Vi blev private børnepassere i april 2011.)

Margit er udlært butiksassistent, efter nogle år i butik har hun arbejdet med regnskab i ca. 15 år, først hos en revisor og senere i mindre virksomheder.

Lars er udlært autoelektriker, efter endt læretid arbejdede han på Storebæltsforbindelsen i 5 år (på tunnel-projektet). Sidst har han været ansat hos Sawo, Herlev i 13 år. Det er en virksomhed der monterer kraner og kroghejs på lastbiler.

 

Vi har valgte at blive børnepassere fordi vi elsker at arbejde med små børn og på denne måde være med til at give børnene en god start på livet udenfor hjemmet.

 

Vi vil være en stor gruppe, det er kun på papiret at børnene står hos enten Margit eller Lars. Vi gør meget ud af at det er vores ”børn” alle sammen.

 

I vil møde vores egne børn om morgenen og om eftermiddagen og de vil derfor blive en del er jeres barns hverdag hos os. Vi vil hente og bringe dem når der er fem børn eller derunder.

 

I huset må børnene være over det hele, undtagen på vores 1. sal. Vi vil for det meste være i ”legeværelset”, gangen og køkkenet.

 

Vi har en dejlig stor lukket have, som vi flittigt bruger. Omme bag ved huset vi har et stort grønt område med gynger, legetårne, legehus og nedgravet trampolin lige ud til markerne (så langt væk fra vejen så mulig).

 

Sidst men ikke mindst - Hvis en af os skulle blive syge vil vi så vidt mulig prøve at få en vikar til komme og hjælpe den anden med at passe børnene.